BLACK FRIDAY 2019

Vivre BLACK FRIDAY 2019 – reduceri de pana la 80%.

Profita de super reducerile pe care ti le-am pregatit si completeaza decorul perfect pentru casa ta cu o sesiune de shopping de Vivre Black Friday.

În urma succesului avut cu ocazia campaniei de Black Friday, principalul retailer online de home & deco din România revine cu reduceri de până la 80% la mii de produse în perioada 21-25 noiembrie 2019, pentru a veni în întâmpinarea celor care nu au reuşit încă să îşi achiziţioneze produsele dorite.

Produsele cu preţ redus vor fi disponibile din categoriile Mobilier, Dormitor, Covoare, Lifestyle, Bucătărie şi Dining.

Vivre Black Friday va pune la dispoziţia clienţilor produse precum: canapele extensibile şi colţare de la 1799 lei, paturi de la 799 lei, lenjerii de pat de la 99 lei, covoare de la 189 lei şi lustre de la 59 lei.

“Pentru sezonul de vârf am negociat condiţii speciale cu furnizori din ţări precum Spania, Anglia, Portugalia, Germania, şi am îmbunătăţit fluxul pentru produsele care au avut cele mai bune rezultate”, a declarat Andrei Stănescu, Chief Commercial Officer Vivre.

Campania va începe joi seară, 21 noiembrie, se va încheia luni, 25 noiembrie, ora 12:00, şi va fi disponibilă simultan în toate cele 9 ţări în care Vivre este prezent: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croaţia, Polonia şi Grecia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai citite!

fashiondays.ro
To Top