Home & Deco

Vertical Steamer: Aparat de călcat cu aburi

Vertical Steamer este un aparat de călcat care netezește și reîmprospătează articolele textile de orice fel, cu ajutorul aburilor fierbinți și a presiunii cu care aceștia sunt eliberați.

Cum se folosește Vertical Steamer?

 1. Adaugă apă în cuva specială a aparatului, care are o capacitate maximă de 250ml. 
 2. Apoi cuplezi aparatul la o sursă de curent, prin intermediul cablului conector, inclus în pachet. 
 3. Dă-i timp apei să se încălzească,  apoi poți utiliza Vertical Steamer pentru a calcă rapid și eficient orice articol vestimentar sau țesătură ai dori.

Capacitatea sa este una ridicată, așa că Vertical Steamer poate calcă cu foarte mare ușurință tot felul de materiale textile, de la articole vestimentare confecționate din bumbac sau diverse materiale subțiri, perdele și fete de masă, până la cuverturi, ori draperii groase. Datorită poziției sale verticale, nu mai trebuie să te preocupi de modul de folosire a aparatului de călcat. Hainele tale se pot netezi și reîmprospăta direct pe umeraș, în timp ce perdelele pot fi agățate la fereastră și abia apoi călcate. Cu Vertical Steamer, totul este mult mai rapid și mai eficient!

Aparatul de călcat cu aburi este gândit în așa fel încât să poată calcă cu ușurință orice tip de material. Vertical Steamer vine însoțit de un capăt detașabil din material dur, care va mări intensitatea aburilor și te va ajuta să netezești cu mai multă ușurință tot felul de textile groase. Pentru hainele care prezintă diferite aplicații sau țesături speciale, îi poți adăuga aparatului Vertical Steamer un al doilea capăt special, prevăzut cu perii din silicon. 

Vertical Steamer eliberează vapori de apă fierbinți, printr-o singură apăsare de buton. Când rezervorul aparatului se golește, asigură-te că ai decuplat dispozitivul de la sursă de curent, apoi poți desface cuva și poți adăuga o nouă cantitate de apă, folosind recipientul pentru măsurat, inclus de asemenea în pachet. Cuplează din nou Vertical Steamer la priză, apoi dă-i timp apei să ajungă la temperatura optimă, pentru alte 3 – 5 minute. După ce ai terminat, asigură-te că Vertical Steamer este complet răcit, înainte de a-l depozita.

Comandă-ți propriu aparat de călcat cu aburi și bucură-te de o casă și de o garderobă lipsite de cute! 

În pachetul Vertical Steamer vei găsi:

 • 1 accesoriu vertical pentru curățare cu aburi
 • 1 cablu conector, care face legătura la priză
 • 1 capăt detașabil pentru îndreptarea cutelor
 • 1 capăt detașabil cu perie pentru textile groase
 • 1 cană din plastic pentru măsurat apa
 • 1 husă protectoare pentru depozitare

Caracteristicile tehnice ale aparatului Vertical Steamer: 

 • Tensiune de alimentare: 220 – 240 V
 • Putere: 1200 W
 • Capacitate rezervor apă: 250ml

De ce sa folosesti Vertical Steamer si nu un fier de calcat?

Comanda acum de pe www.aloshop.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai citite!

To Top