eMAG

Unde gasesc cel mai ieftin iPhone 8 sau iPhone X?

Vă prezint cele mai interesante aspecte ale mult aşteptatului telefon, iPhone 8.

Şi eu am fost unul dintre cei care au așteptat cu nerăbdare lansarea noilor modele. Eram convins că Apple va veni cu un model aniversar care să uimească piața. Care să fie imbatabil în lupta cu ceilalți mari producători din industria smartphone.  Dacă vreți, noile modele lansate de Apple, în frunte cu iPhone X, se vor a fi și un omagiu celui care, din punctul meu de vedere, a revoluționat această industrie.

Design

Ca orice model iPhone lansat pănă acum, mă așteptam ca din punct de vedere design schimbările să fie minore. Iar partea de hardware și software să facă marea diferență. Parțial am avut dreptate, iPhone 8 are același aspect ca modelul precedent. Insa in spatele telefonului vine cu o surpriză, fiind construit din sticlă. Imediat ce am remarcat acest aspect m-am întrebat dacă a fost cea mai înteleapță abordare. Sticla este foarte pretențioasă: am presupus că vor rămâne foarte multe urme și că se va zgâria foarte ușor. Însă nu a fost deloc așa. Din punctul meu de vedere, pe sticla utilizată pentru acest model urmele sunt mai puțin vizibile ca pe iPhone 7, iar până în momentul de față, deși nu am utilizat nicio husă, nu au apărut zgârieturi.

Display şi performanţă

Mergând mai departe trebuie să vă spun că la capitolul ecran avem un LCD Retina HD de 4,7 inchi. Are o rezoluție de 1334×750 de pixeli la o densitate de 326 ppi. Echipat cu funcția 3D Touch. Dacă din punct de vedere al design-ului iPhone 8 poate nu impresionează pe toată lumea, cu siguranță o va face la capitolul performanțe. Acesta vine echipat cu cea mai recentă generație de procesor. Disponibilă pe toate cele 3 modele proaspăt lansate. Noul procesor se numește A11 Bionic și este de tip hexa-core. Are 2 nuclee mai performante și alte 4 dezvoltate pentru o mai bună eficientizare a cosumului de energie. Este clar că avem de a face cu un telefon de ultimă generație. Da, avem un device cu performanțe mai bune decât precedentul model. Avem un spate din sticlă și o margine dintr-un metal mai rezistent, însă sunt sigur că totuși vă intrebați cu ce impresionează acest nou model.

Alte performante:

iPhone 8, ca și 8 Plus și X, odată cu spatele din sticlă aduc și încarcarea wireless. Acest lucru fiind o premieră pentru Apple. În plus, dacă tot suntem la capitolul încărcare. Merită să amintim că cele 3 noi modele beneficiează și de funcția „fast charging„. Cu ajutorul căreia în 30 de minute se încarcă aproximativ 50% din baterie. Moficări au fost aduse și în cazul camerei care este mai performantă, în special la modelele iPhone 8 Plus și X.

Să nu uităm că, odată cu lansarea noilor modele, avem și o nouă versiune de soft și anume iOS 11, care aduce câteva noutăți la capitolul interfață și functionalitate dar și îmbunătățiri pentru aplicațiile marca Apple.Avem un nou centru de notificări și un panou de control mult mai bogat și mai ușor de personalizat.

Pe piata din Romania noul iphone are diferite preturi. Asa ca noi te ajutam sa-l gasesti pe cel mai ieftin. Daca nu ai toti banii pentru noul iPhone, il poti lua chiar de la operatorii de telefonie mobila de la noi din tara. Noile telefoane se gasesc si in oferta celor de la Orange (vezi oferta lor aici) si la Vodafone (vezi oferta lor aici).

Ofertele magazinelor la noile smartphone-uri, da click pe magazinul care esti interesat sau vezi cea mai buna oferta.

  1. eMAG – www.emag.ro
  2. Flanco -www.flanco.ro
  3. Altex – www.altex.ro
  4. QuickMobile – www.quickmobile.ro
  5. Cel – www.cel.ro 

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai citite!

To Top