ÎMBRĂCĂMINTE

Modele rochii de nunta online 2019.

Cele mai frumoase modele rochii nunta online 2019.

Nunta este unul dintre cele mai așteptate evenimente din viața noastra. Mai ales din viața femeilor. În acesta zi mireasa strălucește și pe lângă ea toate prietenele acesteia și invitatele. Cu siguranță că îți dorești să fi observată. Să primești complimente și să te simți minunat. Rochiile de nuntă se împart în două categorii: rochii pe care să le porți pe timpul ceremoniei de zi; rochii pentru seară când atmosferă e mai degajata și tu ești gata de party.

Ziua îți recomandăm să porți rochii în culori pastelate. Un roz pudrat, un galben deschis, verde mint, diafane și vaporoase pentru un look fresh dar totodată elegant și romantic. Ne referim atât la rochiile lungi cât și la cele scurte care au la bază țesăturii voal. Poate o rochie cu breteluțe sophisticate, sau o rochie cu volane din tulle, ne plac și rochiile vaporoase cu corset.

Cele mai frumoase modele rochii nunta online 2019.

Pe timpul serii când ne gândim să îți recomandam: ceva elegant, glam, sexi, rochii cu spatele gol, cu paiete sau un decolteu adânc. În ceea ce privește culoarea rochiei de seară poate fi: roșie, neagră, albă, verde, aurie, argintie și o poți accesoriza cu perle sau cristale svarovski. Tot pentru seară ar fi perfecte rochiile de un albastru electric sau un burgundy care în combinație cu accesorii aurii te vor pune în lumina.

Momentele special și unice sunt cele pe care vrei să nu le uiți niciodată. Îți vei aminti de ele peste ani și ani. Le vei povesti nepoților și strănepoților cât de bine te-ai simțit la nunta prietenelei tale. Știm cât de important este să arăți bine. Alege dintre modele de mai jos rochia care te reprezintă cel mai bine și îți completează personalitatea. Vei fi o apariție invidiată și ravisantă. Nu uită să dai importantă și make up-ului. Acesta va complete de asemenea tinuta ta și imaginea pe care o vei avea în față celorlalți invitați. Ce să mai spunem, vei avea pozele perfecte, alege inspirat.

Recomandarile noastre:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai citite!

To Top