BLACK FRIDAY 2018

Incaltaminte barbati online acum la reducere de Black Friday.

Incaltaminte barbati acum la reducere de Black Friday.

Încaltamintea din piele naturala, care este mult mai scumpa decât cea din material sintetic. Se fabrica mai mult în statele înalt dezvoltate din Europa. Aici primul loc revenindu-i Italiei. Italia a devenit o tara care dicteaza moda în acest domeniu. Cea mai mare parte a productiei din aceasta tara se coase la numeroase (circa 9 000) de întreprinderi mici çi mijlocii. Care usor reactioneaza la schimbarea cerintelor timpului. Cea mai mare parte a încaltamintei italiene este destinata exportului. Atât în statele europene, cât si în cele ale Americii de Nord. În China principalele centre ale industriei de încaltaminte sunt amplasate în Beijing, Chengdu çi Qingdao, iar în India – în oraçele Bombay, Calcutta, Delhi çi Kanpur.

Incaltamintea reprezinta un obiect de uz personal folosit in scopul protejarii piciorului contra agentilor din mediul exterior. Avand rol functional in timpul purtarii. Pentru a servi scopului caruia ii este destinata. Incaltamintea trebuie sa indeplineasca o serie de conditii obligatorii: sa fie comoda, usoara, destul de flexibila. Sa nu permita infiltrarea umiditatii din mediul exterior, sa aiba rezistenta, sa fie impermeabila la apa. Dar si permeabila la vapori de apa si aer, sa aiba un aspect placut si sa-si pastreze un timp indelungat forma obtinuta la confectionare, respectiv sa nu se deformeze prematur.

Iata magazinele cele mai apreciate cu oferte la incaltaminte de Black Friday. Lista de mai jos cuprinde cei mai mari retaileri si producatori de incaltaminte care participa la campania de Black Friday de anul acesta. Profita cu incredere de ofertele imbatabile ale acestor magazine:

Oferta incaltaminte barbati online la FashionDays.ro

Vezi oferta completa a magazinului FashionDays.ro la incaltaminte pentru barbati online in magazin pe www.fashiondays.ro

 

Oferta incaltaminte barbati online la eMAG.ro

Vezi oferta completa a magazinului eMAG.ro la incaltaminte pentru barbati online in magazin pe www.emag.ro

 

Oferta incaltaminte barbati online la Ecco-Shoes.ro

 

Vezi oferta completa a magazinului Ecco-Shoes.ro la incaltaminte pentru barbati online in magazin pe www.ecco-shoes.ro

 

Oferta incaltaminte barbati online la Deichmann.ro

Vezi oferta completa a magazinului DEICHMANN incaltaminte pentru barbati in magazin pe www.deichmann.com

Oferta incaltaminte barbati online la B-mall.ro

Vezi oferta completa a magazinului B-MALL incaltaminte pentru barbati in magazin pe www.b-mall.ro

Oferta incaltaminte barbati online la Originals.ro

Vezi oferta completa a magazinului Originals incaltaminte pentru barbati in magazin pe www.originals.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai citite!

To Top