Home & Deco

Hot Air Fryer: Friteuză cu aer cald

Hot Air Fryer îți propune o varianta mai sănătoasă și mult mai rapidă de prearare a mâncărurilor tale favorite. Extrem de gustoasă, mâncarea tip fast-food. Se prepară în mod obișnuit folosind cantități foarte mari de ulei, un ingredient deloc benefic pentru organismul tău. Friteoza cu aer cald este soluția prin care să te poți bucura de aceleași preparate gustoase. Fără să fie nevoie să-ți pui în pericol sănătatea! Deoarece folosește puterea aerului cald, în schimbul uleiului pentru gătit, Hoț Air Fryer te va ajuta să prepari sute de rețete delicioase, fără să foloseșți vreun strop de ulei.

Cu Hot Air Fryer poți găti cartofi pai crocanți la exterior și moi la interior. Pui în stil nuggets, crochete de mozzarella, șnițele, creveți, fripturi și tot felul de alte astfel de mâncăruri delicioase. Totul fără ulei. Friteoza folosește un sistem inovator de coacere. Pe baza puterii aerului cald. El permite prepararea a sute de rețete delicioase, într-un mod cel puțin la fel de gustos ca atunci când ai fi folosit ulei. Pe lângă opțiunea de coacere, poți utiliza cu încredere Hot Air Fryer și pentru a dezgheța diferite alimente. Sau pentru a reîncălzi diferite feluri de mâncare pe care le-ai gătit anterior.

Friteoza cu aer cald are 7 programe diferite de coacere a alimentelor:

 1. Manual. Cu o durată presetată de 15 minute și o temperatura de 180 de grade, acest program este potrivit pentru prepararea batoanelor de legume sau a plăcintelor cu mere.
 2. Pui. Cu o durată presetată de 20 minute și o temperatură de 200 de grade, acest program este potrivit pentru prepararea aripioarelor de pui, a pulpelor sau nuggets de pui.
 3. Cartofi. Cu o durată presetată de 15 minute și o temperatură de 180 de grade, acest program este ideal pentru gătirea cartofilor prăjiți, fără ulei!
 4. Creveți. Cu o durată presetată de 20 minute și o temperatură de 160 de grade, acest program îți va permite să gătești creveți fără să ai parte de mirosul specific în toată bucătăria.
 5. Aluat. Cu o durată presetată de 30 minute și o temperatură de 160 de grade, acest program este potrivit pentru: tort, pâine, pizza sau musaca.
 6. Carne. Cu o durată presetată de 25 minute și o temperatură de 180 de grade, acest program este potrivit pentru prepararea cotletelor sau a chiftelutelor.
 7. Peste. Cu o durată presetată de 20 minute și o temperatură de 180 de grade, acest program îți permite să gătești fără griji sau ulei: peste prăjit sau crochete de peste.

Poți alege programul manual și poți personaliza temperatura și durata de coacere a alimentelor tale. Sau poți opta pentru celelalte 6 programe prestabilite, cu temperaturi și durată potrivite. Pentru pui, chipsuri de cartofi, creveți, peste, carne și diferite produse cu blat, spre exemplu pizza sau chiar pâine. Hot Air Fryer are display electronic, așa că vei ști în permanență cât durează până mâncarea ta va fi gata. Dar și temperatura la care aceasta se coace.

Alege friteoza cu aer cald și bucură-te de mâncărurile tale favorite, fără să îți pui în pericol sănătatea! Comandă-ți propriul Hot Air Fryer și gătește cartofi pai, nuggets și alte astfel de preparate crocante și aromate, printr-o simplă apăsare de buton, fără pic de ulei! 

Comanda acum friteuza cu aer cald de pe www.aloshop.ro

În pachetul Hot Air Fryer vei găsi:

 • 1 friteuză cu aer cald Hot Air Fryer
 • 1 coș metalic pentru copt și prăjit alimente

Specificații tehnice:

 • Putere: 1300 – 1500 W
 • Temperatura: 80 – 200 grade Clesius
 • Volum: 2,5 litri
 • 7 Programe diferite de prăjire, frigere, coacere sau reîncălzire:

Cum gatesti cartofi prajiti fara ulei? – Cu Hot Air Fryer.

Comanda acum friteuza cu aer cald de pe www.aloshop.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai citite!

To Top