BLACK FRIDAY

eMAG Black Friday 2018: la ce gasim cele mai mari reduceri?

eMAG Black Friday 2018.

Pe 16 noiembrie, Black Friday, ziua cu cele mai multe reduceri din an. Vineri, orice altceva poate aștepta! Black Friday este cel mai așteptat eveniment de cumpărături al anului. A fost lansat în România de eMAG în 2011. Ajuns la cea de-a opta ediție. Black Friday a devenit cunoscut prin volumul uriaș de produse aflate în promoții și prin ofertele de preț unice.

eMAG Black Friday 2018.

Cum vrea să facă eMAG 400 mil. lei într-o zi: “Am pregătit 50.000 de televizoare, e cel mai dorit produs de Black Friday 2018”. Ce alte produse vor fi în ofertă?

eMAG, cel mai mare magazin online, va avea la ofertă 50.000 de televizoare, aproape 80.000 de smartphone-uri şi 20.000 de laptopuri. In ziua de Black Friday, când compania mizează pe vânzări de 400 mil. lei. Conform datelor prezentate de Iulian Stanciu, CEO al eMAG în cadrul unei conferinţe de presă.

Ca de fiecare dată, de Black Friday, eMAG își surprinde și în acest an clienții cu o serie de produse speciale în ofertă: aur, abonamente telefonie mobilă, autoturisme și motociclete, vacanțe, ceasuri și bijuterii de lux, abonamente de sănătate, bilete la concerte și evenimente sportive și multe, multe altele. Anul acesta, eMAG are mai multe puncte de de livrare a produselor și astfel clienții vor putea opta pentru a-și primi coletele de la curier. De a le prelua din cele 15 showroom-uri eMAG sau din cele 600 de puncte de livrare deschise în parteneriat cu Poșta Română.

eMAG Black Friday 2018.

“Am pregătit 50.000 de televizoare. Din studii am văzut că televizorul este cel mai dorit produs de către români anul acesta. Ne-am pregătit cu oferte bune. Avem 76.000 de smartphone-uri, iar în creştere faţă de anul trecut. 20.000 de laptopuri. Sunt mulţi IT-işti, suntem o ţară producătoare de tehnologie, în continuare există o cerere mare de IT.

21.000 de frigidere. 15.000 de maşini de spălat, aş face o paralelă cu consumul în România pe cap de locuitor faţă de ţările din centrul Europei sau din Vest: suntem la o treime faţă de Cehia la consum de produse electronice şi electrocasnice şi de 6 ori mai puţin faţă de Germania. În continuare sunt gospodării care nu au lucrurile normale pe care noi le avem la oraş şi în continuare mulţi oameni cumpără primul produs, alţii cumpără produse mai bune.

Vezi acum ofertele celor de la www.emag.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai citite!

To Top