eMAG

eMAG – Asigurare RCA online.

eMAG iti livreaza rapid asigurarea RCA online.

 

Despre asigurarea RCA: -Nu ai o asigurare RCA valabila sau iti expira in curand? Stim ca este dificil sa te interesezi la diverse societati de asigurari ce pret are asigurarea RCA in functie de datele tale si ale masinii. Asa ca iti punem la dispozitie un formular de calcul online. Vei afla simplu si rapid cat te-ar costa asigurarea RCA la cele mai serioase companii de asigurari din Romania. Poti alege cel mai ieftin RCA. Mai mult, poti incheia asigurarea RCA online, din confortul casei tale, iar noi ti-o livram acasa, gratuit. Simplu si rapid, nu?

Cum functioneaza polita RCA: –Daca ai incheiat o asigurare RCA si esti implicat intr-un accident rutier produs din vina proprie, cei prejudiciati primesc despagubiri de la asiguratorul tau. Pentru daunele materiale sau pentru vatamarile corporale suferite. La fel, daca esti parte vatamata intr-un accident rutier, vei fi despagubit de asiguratorul vinovatului. Astfel, pagubitul va primi despagubiri, indiferent de situatia materiala a vinovatului.

Completeaza datele tale pentru asigurare, ACUM – si vezi cele mai bune oferte!

 

Este obligatorie asigurarea RCA? –Toti proprietarii de vehicule sunt obligati prin lege sa incheie o asigurare RCA. Daca detii un autovehicul si nu inchei asigurarea obligatorie RCA sau nu o mentii valabila in mod continuu, savarsesti o contraventie sanctionabila cu: amenda de la 1000 RON la 2000 RON. Retinerea certificatului de inmatriculare si a placutelor de inmatriculare/inregistrare. Pana la prezentarea documentului privind incheierea asigurarii RCA. (Legea nr.136/1995, cu modificarile si completarile ulterioare; Ordonanta de Urgenta nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare). Este mai simplu sa previi decat sa repari, asa ca incheie acum asigurarea RCA online, ieftin, din confortul casei tale si scapa de griji.

Completeaza datele tale pentru asigurare, ACUM – si vezi cele mai bune oferte!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai citite!

fashiondays.ro
To Top