Home & Deco

EASYmaxx Laser & Polar Light – Proiector cu laser si aurora boreala.

EASYmaxx Laser & Polar Light – Proiector cu laser si aurora boreala.

Iti place sa ai casa frumos luminata de Craciun, dar iti e groaza de timpul pierdut cu instalatiile clasice? Petreci ore intregi ca sa le descurci, sa le montezi si sa le demontezi. In plus, cheltuiesti prea mult pentru o suprafata mai mare, iar factura de lumina creste simtitor! Renunta acum la grijile decoratiunilor de sarbatori! Iti prezentam Easymaxx Laser&Polar Light – proiectorul cu laser si aurora boreala pentru iluminatul decorativ al locuintei tale! Simplu de asamblat, rapid de instalat si deosebit de rezistent, iti ofera atmosfera perfecta de sarbatoare!

Cu ajutorul dispozitivului EASYmaxx Laser & Polar Light ai toate functiile proiectorului laser clasic, la care se adauga efectul fascinant si relaxant de aurora boreala! Este ideal pentru diferite sarbatori si petreceri.Creaza atmosfera perfecta pentru Craciun in culorile specifice, rosu si verde, folosind proiectiile laser! Ele trec prin capacul de sticla si se sparg in mii de puncte luminoase care transforma casa, gradina sau apartamentul tau in locuri de basm! Poti folosi culorile pe rand sau impreuna, pentru un decor de poveste.

Insa poti folosi proiectorul pe tot parcursul anului pentru diferite petreceri tematice cu ajutorul efectului de aurora boreala. Inspirati de fenomenul natural de la Cercul Polar, creatorii EASYmaxx Laser & Polar Light iti dau acum ocazia sa aduci aceste efecte spectaculoase in curtea casei tale sau in sufrageria ta!

Iti oferim bonus telecomanda cu o mulțime de funcții:

1. Functie Timer – poti programa dispozitivul pentru functionare timp de 3, 5 sau 8 ore. Acesta se va opri automat dupa intervalul de timp selectat si va porni din nou la incheierea unui ciclu de 24 de ore.

2. Functie Laser- poti selecta culoarea pentru iluminat si unul din cele 3 programe: flash, lumina constanta sau alternativ intre cele doua.

3. Functie LED – poti selecta culoarea si intensitatatea  luminii cu efect de aurora boreala si unul dintre cele 3 programe: flash, lumina constanta si lumina animata.

Toate cele 3 functii pot fi folosite concomitent. Incearca-l si tu si vei descoperi combinatii nenumarate!

Aparatul are dimensiuni reduse si confectionat dintr-un material rezistent intemperiilor, asa ca poate fi folosit fara probleme atat in interior, cat si in exterior, indiferent ca este vara sau iarna.  EASYmaxx Laser & Polar Light este si foarte practic: este usor de instalat si are un consum redus. Tot ce trebuie sa faci este sa cuplezi adaptorul la o sursa de curent si sa te bucuri de un tablou plin de culoare! Datorita tehnologiei de ultima generatie de proiectare a luminilor LED, aparatul este foarte economic, ceea ce va reduce valoare facturii de energie electrica.

Fie ca te numeri printre fanii efectelor speciale, fie ca iti doresti pur si simplu sa iti infrumusetezi casa prin intermediul unui joc de lumini deosebit, EASYmaxx Laser & Polar Light este ceea ce cauti!

Uita de instalatiile vechi, incomode, care consuma mult! Cu Easymax Laser&Polar Light casa ta va avea un decor de vis si va fi cu siguranta admirata de vecini si prieteni! Vezi detaliile aici!

VEZI DETALIILE AICI!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai citite!

To Top