Home & Deco

Cum sa economisesti cu incalzirea in pardoseala?

Sa ai o casa calduroasa iarna si racoroasa vara este in top 5 prioritati pentru toate casele. Dar cum poti atinge acest confort?  Cand vine iarna apare si stresul legat de caldura. Cu cat este mai cald in casa cu atat facturile  sunt mai mari? Te gandesti ca nu va fi atat de cald pe cat iti doresti dar facturile vor fi mari? In zilele noastre, optiunea cea mai buna pentru a incalzi in timpul iernii o casa asa cum iti doresti este incalzirea in pardoseala.

Sistemele de incalzire prin pardoseala utilizeaza apa ca agent termic. Procesul de incalzire se realizeaza in general la 50°C. Daca vrei sa ai ca si sistem de incalzire un boiler cu randament ridicat de condensare, de pompe de caldura trebuie sa stii ca incalzirea prin pardoaseala poate fi deservita si de aceste boilere.

AVANTAJELE INCALZIRII IN PARDOSEALA

Incalzirea in pardoseala este foarte utila si deloc costisitoare. Practic, investind la inceput  intr-un astfel de sistem, desi va parea o investitie mare, in timp cheltuiala se va amortiza. Citeste continuarea articolului pe www.tasy.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai citite!

To Top