BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY 2018:cum să obțineți cele mai bune oferte în acest an.

Cel mai mare BLACK FRIDAY din Romania, incepe pe 16 noiembrie 2018.

Black Friday 2018 se așteaptă să fie cea mai mare zi de reduceri a Romaniei (și a lumii). Acum este la doar 2 saptamani distanță. Vinerea neagră este cea mai mare zi de cumpărături a anului, în fiecare an, iar în acest an este pe 16 noiembrie. Ofertele vor începe înainte – așteaptă ofertele nebune la marii retaileri precum eMAG, Elefant, FashionDAYS (lista completa o gasesti aici www.crpt.ro/magazine-participante-black-friday-2018

Vinerea neagră se întâmplă încă si pe strada. Din ce în ce cele mai bune oferte – și cei mai mulți cumpărători – sunt online. De aceea, în fiecare an, CRPT.ro completează toate cele mai bune oferte, astfel încât să puteți găsi cele mai bune oferte pe cele mai frumoase lucruri și să fiți siguri că obțineți cel mai bun preț.

În plus, vă vom aduce oferte exclusive pe telefoanele mobile de vârf, cum ar fi iPhone 8, Samsung Galaxy S8 și Google Pixel, cu prețuri mai ieftine decât în ​​orice alt moment al anului – aceste oferte vor fi disponibile exclusiv pentru cititorii CRPT.ro, dacă sunteți în căutarea unui nou telefon mobil în noiembrie și decembrie!

  1. eMAG – www.emag.ro
  2. Elefant – www.elefant.ro
  3. FashionDAYS – www.fashiondays.ro
  4. QuickMobile – www.quickmobile.ro

Când este Black Friday și ce este exact?

Black Friday este întotdeauna vinerea. Care urmează imediat după Ziua Recunostintei în SUA – așa că Vinerea Neagră 2018 va avea loc pe 16 noiembrie.  Vinerea neagră – este acum pistolul de pornire pentru sezonul de cumpărături de Crăciun. Este renumit pentru ceea ce retailerii numesc „uși” . Cumpărătorii vor încerca să spargă ușile din față ale magazinelor ajunsi la ele.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai citite!

To Top