BLACK FRIDAY 2018

Black Friday 2018 la FashionDays.

Fashion Days x Black Friday = peste 1,5 milioane de produse și opțiuni unice de livrare și retur.

 • Black Friday începe în seara de 15 noiembrie la Fashion Days, mai devreme în aplicația de mobil
 • Retur gratuit în orice Oficiu Poștaldin Româniași în showroom-urile eMAG
 • Cel mai mare stoc dedicat de produse Black Friday de până acum și achiziții exclusive: genți Coach, Kate Spade, bijuterii cu diamante Dhamont

Cel mai mare fashion sale al anului, Black Friday, începe la Fashion Days pe 15 noiembrie, seara. Pasionații de fashion dau startul celor mai intense 36 de ore din 2018.Fashion Days dispune de un stoc de produse cu 50% mai mare decât cel de anul trecut, cel mai mare inclus în oferta de Black Friday de până acum: peste 1,5 milioane articole vestimentare, încălțăminte, accesorii, cosmetice sau home&deco, cu discounturi ce vor ajunge până la 90%.

„Black Friday crește de la ediție la ediție și noi odată cu el. Anul acesta am pregătit cea mai mare ofertă de până acum și clienții au ocazia perfectă de a a-și alege ținute complete, de la o diversitate mare de branduri. În plus, am negociat o gamă largă de produse unice, special pentru acest eveniment”,a declarat Robert Berza, General Manager Fashion Days.

Pentru a oferi cea mai spectaculoasă experiență de fashion shopping, Fashion Days a extins, pe parcursul anului, opțiunile de servicii de livrare și retur, furnizândclienților facilități unice pe piața de fashion din România.

În premieră, de acest Black Friday, clienții vor putea returna orice comandă la Oficiile Poștale de pe întreg teritoriul țării și în showroom-urile eMAG – unde își vor primi banii pe loc”, continuă Robert Berza.

Ghidul Black Friday

Cel mai mare fashion sale al anului atrage, evident, și cel mai mare număr de clienți pe minut. De aceea, Fashion Days a realizat un ghid pentru un Black Friday cât mai plăcut:

 • Descărcați din timp aplicația Fashion Days și creați-vă un cont
 • Adăugați produsele dorite în Wishlist sau direct în coșul de cumpărături
 • Salvați-vă datele cardului pentru one-click pay (toate informațiile sunt păstrate în siguranță, plățile fiind realizate prin intermediul unor procesatori autorizați)
 • Activați push notification (pentru a fi primii care aflați despre startul Black Friday)
 • Alegeți una dintre opțiunile de livrare: curier, showroom, Oficiu Poștal, „când vrei tu”
 • Bucurați-vă de cele mai mari reduceri din an!

Tot în premieră, clienții Fashion Days vor beneficia de opțiuni de livrare și retur unice pe piața de fashion din România. Pe lângă livrarea „tradițională”, prin curier, aceștia se pot bucura de produsele cumpărate optândpentru serviciul de livrareîntr-unul dintre cele peste 600 de Oficii Poștale sau oricare dintre showroom-urile eMAG. În plus, în cazul curierilor, clienții vor avea libertatea de a alege ziua și intervalul orar în care să le fie adus coletul. Returul rămâne gratuit, iar opțiunile au fost și ele extinse: curier, showroom eMAG – unde clienții pot primii banii înapoi pe loc – sau în orice Oficiu Poștal din România unde sunt livrate coletele Fashion Days.

Black Friday în cifre:

 • Peste 1,1 milioane de articole din oferta totală au cel mai mic preț din an, dintre care:
 • peste 240.000 articole sportive
 • peste 130.000 perechi de încălțăminte de sezon
 • peste 90.000 de genți și ceasuri
 • peste 95.000 articole pentru copii

Câteva dintre ofertele exclusive FASHION DAYS X BLACK FRIDAY:

 

Vezi ofertele completa doar pe www.fashiondays.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai citite!

To Top