BLACK FRIDAY 2018

BLACK FRIDAY 2018: cele mai importante magazine online participante la marele eveniment.

CÂND ESTE BLACK FRIDAY 2018 ÎN ROMÂNIA?

Click Si Vezi Ofertele!

Click Si Vezi Ofertele!

Click Si Vezi Ofertele!


Click Si Vezi Ofertele!

Click Si Vezi Ofertele!

Cea de-a opta ediţie a evenimentului de shopping Black Friday va avea loc în 16 noiembrie. Retailerul online eMAG a anunţat că va avea peste două milioane de produse în ofertă. Produsele vor putea fi achiziţionate şi în rate fără dobândă, prin intermediul cardurilor partenere. In această ediţie vor participa şi peste 4.000 de selleri din marketplace, potrivit eMag.

In 2011, când eMag a organizat pentru prima dată Black Friday în România, fenomenul a avut creşteri considerabile în fiecare an.Un studiu realizat de Kantar Millward Brown după ediţia de anul trecut a Black Friday a arătat că 94,3% din populaţia cu vârste cuprinse între 18 şi 50 de ani auzise de eveniment. Acelaşi studiu a confirmat preferinţa tot mai ridicată a românilor pentru cumpărăturile online. De Black Friday, 47,5% din cei care au achiziţionat ceva au comandat online. In timp ce pentru offline au optat 41,5%, iar 11% au îmbinat ambele modalităţi.

Cel mai mare retailer online din România, eMAG. A fost, în 2016, destinaţia principală a celor care au cumpărat ceva de Black Friday.  Fiind ales de 36,8% dintre cumpărători. ”Având în vedere creşterea constantă de la an la an, ne aşteptăm ca şi Black Friday-ul de anul acesta să fie un nou record, din toate punctele de vedere”. a declarat directorul general al eMag, Tudor Manea, în cadrul comunicatului. eMAG a obţinut în România anul trecut o cifră de afaceri de 2,02 miliarde de lei. In creştere cu 45% faţă de 2015. Iar numărul de produse vândute de companie a fost dublu în 2016 faţă de 2015. Vezi acum ofertele celor de la www.emag.ro

TOP 10 MAGAZINEReduceri anunţate.Click către magazin.
până la -80% vezi reducerile AICI.

până la -85%vezi reducerile AICI.
până la -75%vezi reducerile AICI.
până la -50%vezi reducerile AICI.
până la -70%vezi reducerile AICI.
până la -90%vezi reducerile AICI.
până la -65%vezi reducerile AICI.
până la -70%vezi reducerile AICI.
până la -85%vezi reducerile AICI.
până la -80%vezi reducerile AICI.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai citite!

To Top