BLACK FRIDAY 2019

Acum e timpul sa-ti achizitionezi un nou ceas la reducere de Black Briday.

Pana la 88% reducere la ceasurile tale preferate.

Te asteptam cu o gama variata de modele de Ceasuri, rafinate, la preturi avantajoase. Sigur vei gasi modelul de ceas de barbati sau de dama, care te caracterizeaza!

Ce ceas purtam un functie de costumatie ?

Ceasul este accesoriul care definitiveaza tinuta. Din acest motiv, stilul ceasului va fi adaptat stilului vestimentar adoptat. Un ceas clasic se poate adapta atat unei tinute elegante cat si uneia smart casual, dar pentru o tinuta sport e necesar sa alegem un ceas cu functii sportive si preferabil curea de silicon.

Ceasuri originale – La ce trebuie sa fim atenti

Pentru un barbat, este mai important sa poarte un ceas original de calitate decat un fals. Sunt cateva semne la care trebuie sa fim atenti:

1. Ticăitul ceasului:

Un ceas de firmă, chiar dacă este analogic, nu va emite niciun sunet, pentru că mecanismul lui este format din nenumărate piese care se îmbină perfect, în timp ce replicile sunt asamblate cu piese fabricate din materiale şi cu aparatură de proastă calitate.

2. Greșelile evidente:

O literă lipsă în numele mărcii, elementele de design amplasate prost, zgârieturile sau zalele slăbite la curea. O companie de ceasuri care se respectă nu va lăsa niciodată la vânzare un ceas cu defecte.

3. Calitatea slabă a gravurii:

Dacă elementele gravate – pe spatele ceasului sau pe cureaua lui – sunt indescifrabile sau dacă literele și cifrele au un finisaj de calitate inferioară, ceasul este unul contrafăcut.

4. Greutatea ceasului:

Replicile trebuie doar să ARATE original, nu au aproape niciodată mecanismul complex al unui ceas original, așa că vor fi mai ușoare.

5. Actele însoţitoare:

Ceasurile de calitate vin întotdeauna cu un set de acte, între care cele mai importante sunt certificatul de originalitate, garanţia şi manualul de utilizare. Ceasurile originale vor avea mereu holograme aplicate pe actele care atestă originalitatea lor.

6. Problemele tehnice:

Toate piesele componente ale unui ceas original, de firmă, au un rol bine stabilit: nimic nu este inutil în angrenajul ceasului așa că, dacă descoperi că unul dintre butoane sau un indicator de pe cadran nu funcționează, mai mult ca sigur ai cumpărat un ceas falsificat.

Mai jos iti prezentam o multime de magazine cu ceasuri originale, vezi ofertele lor:

Vezi oferta de Black Friday pe www.eMAG.ro

 

 

Vezi oferta de Black Friday pe www.brasty.ro

 

 

Vezi oferta de Black Friday pe www.elefant.ro

Vezi oferta de Black Friday pe www.watchshop.ro

 

Vezi oferta de Black Friday pe www.danielklein.ro

Vezi oferta de Black Friday pe www.cautceas.ro

Vezi oferta de Black Friday pe www.secundar.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai citite!

To Top